07 ocak 2015 çarşamba günü Oktay Usta ile Yeşil Elma programı yine birbirinden özel konukları ve ilginç yemek tarifleri ile bizlerle birlikte olmaya devam edecek.Oktay Usta 'nın 07.01.2015 tarihli yeşil elma programı kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Beyaz Limon Sayfalarında olacak.
07 Ocak 2015 Çarşamba günü saat 14:30 'd itibaren Oktay usta ile yeşil elma programını aşağıdaki canlı yayın penceresinden canlı olarak izleyebilirsiniz. 07 Ocak Oktay Usta ile yeşil elma programını kaçırsanız üzülmeyin. Beyaz Limon Oktay Usta ile Yeşil Elma Programı biter bitmez sizler için programın tekrarını beyaz limon sayfalarında yayınlayacaktır.


06 Ocak 2015 Salı günü yayınlanan Oktay Usta ile Yeşil elma Programının bir önceki bölümünü izlemek istiyorsanız sizi burdan alalım.

08 Ocak 2015 tarihinde yayınlanan Oktay Usta ile Yeşil Elma Programını İzlemek İstiyorsanız sizi burdan alalım (Bir sonraki bölüm)

07 Ocak 2015 tarihinde Oktay Usta ile Yeşil elma Programının Konukları kim olacak, hangi yemek tarifleri verilecek detaylar az sonra...



07 ocak 2015 Oktay usta hangi yemekleri yaptı tarifini verdi :

  • Etli Sebzeli Güveç tarifi 
  • Kuru Meyveli Kek Tarifi


07 ocak 2015 Oktay usta ile Yeşil Elma Programında verilen yemekler ve tarifleri :

Renkli Şekerli Kurabiye Tarif Tarihi..: 07 Ocak 2015

MALZEME LİSTESİ:

  • 2,5 su b. un 
  • 3 çorba k. pudra şekeri 
  • 125 gr. tereyağı 
  • 2 yumurta 
  • 1 çorba k. kakao yarım pk. kabartma tozu renkli şekerler yassı şiş 
 HAZIRLANIŞI: Unu, pudra şekerini, kakaoyu, kabartma tozunu karıştırma kabına alarak harmanlıyoruz. Ortasına oda sıcaklığında yumuşamış tereyağını koyuyoruz. Yumurtaları kırıyoruz. Ortadan başlayarak hamuru yoğuruyoruz. Hamuru yuvarladıktan sonra üzerine az un serperek merdaneyle açıyoruz. Papatya şeklindeki kalıpla hamurdan parçalar kesiyoruz. Yassı şişleri hamurların bir kenarından dikkatlice sokuyoruz. Saplı şeker gibi hamurları şişe geçirdikten sonra yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye diziyoruz. Üstlerine renkli şekerlerden batırıyoruz. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişiriyoruz.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski