Survivor  2017 haftanın 6 günü izleyicisi karşısına çıkacak. Survivor  2017 6. haftadan itibaren perşembe akşamları da Tv8 ekranlarında izleyicisi karşısında olacak. Acun Ilıcalı Survivor 2017 için en farklı Survivor olacak demişti ve bu sezon farklılıkları bir bir ortaya koyuyor. 10 yıllık Survivor tarihinde ilk defe Ceza oyunu oynanacak.
Survivor 2017’de 23 şubat perşembe akşamı ceza oyunu oynanacak. Yani ödül oyunun tersi. Kazanan takım ödül almak yerine cezadan kurtulacak. Peki ceza ne?


Şuana kadar herhangi bir tüyo almadım ancak ben ceza oyununun da kazananın Gönüllüler olacağını ve Cezayı alacak takımın ünlüler  olacağını düşünüyorum.

Oyun denge ve hız oyunu bu nedenle de bence kazanan takım Gönüllüler olacak. Diğer taraftan kaybeden takımın Survivor tarihinin en zor haftasını geçireceği bilgisi geldi. Bildiğiniz üzere Survivor’un en zor tarafı açlık. Bu açlık yüzünden Eser West’te Survivor’dan ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu durumda bence takımlara verilen Pirinç ve diğer malzemeler bu hafta kaybeden takıma verilmeyecek
Survivor 2017’de tarihi ilke ceza oyununu sizce kim kazanır ve skorlar nelerdir?

Post a Comment

Daha yeni Daha eski