Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu Bali Beyi karakterini oynayan sanatçı Burak Özçivit, Dubai’de hayranları ile buluştu

Magazin - 2017-02-02 12:03:19








Dubai’de izlenme rekorları kıran ve oyuncularına büyük ilgi gösterilen Muhteşem Yüzyıl oyuncularından Burak Özçivit, Dubai’deki hayranlarıyla bir araya geldi. Hayranları sanatçıyı görebilmek için 500 TL ödeme yaptı.
Türk dizilerinin farklı ülkelere satılmasıyla birlikte Türk sanatçılara da ilgi büyük oranda arttı. Türk dizileri özellikle Arap ülkelerinde izlenme rekorları kırıyor ve dizi sanatçılarının bu ülkedeki hayranları ise oldukça büyük.
Bu dizilerden birisi de Muhteşem Yüzyıl. Dizi Dubai’de beklenmedik seviyede izlendi ve büyük ilgi gördü. Dizi oyuncularına ise bu ülkede hayranlar oldukça fazla.
Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Salt Yüksel’in sunduğu Renkli Sayfalar programında da Muhteşem Yüzyıl dizisi gündem oldu.
Programda dizi oyuncularından Burak Özçivit’in Dubai çıkarması ve bu ülkede hayranları ile bir araya gelmesiyle ilgili görüntüler yayınladı.
Programda yer alan habere göre, Dubaililer Burak Özçivit’i görmek için düzenlenen programa katılmak ve sanatçıyı görmek için kişi başı 500 lira ödedikleri belirtildi.
Dubaileler bir salonda sanatçı ile bir araya geldi ve birçoğu sanatçı ile fotoğraf çektirdi ve imzasını aldı.
Yine yer alan habere göre Dubailelerin Burak Özçivit’i görmek için ödedikleri kişi başı 500 lira kadar Burak Özçivit’in de Dubai programı için 500 bin dolar aldığı ifade edildi.
Programda, sanatçılara çağrıda bulunarak, yurtdışındaki izlenme rekorları kıran dizi oyuncularının yurtdışı programı öncesinde mutlaka biraz İngilizce bilmeleri gerektiğine vurgu yapıldı. 

Post a Comment

Daha yeni Daha eski