Milyonlarca insanın kullandığı ve işlerimizin kolaylaştıran, hemen hemen herkesin cep telefonunda bulundurduğu uygulama olan whatsapp'ın  getirdiği özelliklerin ardı arkası kesilmiyor. Her geçen gün bizi şaşırtan whatsapp gerçekten tam kullanıcılara hitap eden özellikleri ile dikkat geçiyor. 


Gönderilen mesajı iptal etme

Evet, Zuckerberg ve ekibi hayat kurtaran bu özelliği de whatsapp'a getirecek. Bu teknoloji çağında akılsız telefonlarımız ile yanlışlıkla başka kişilere mesajlar atabiliyor veya karşı cinse trip atıp "ulan naptım ben ya !" pişmanlıklarına kapılabiliyoruz. Bu yüzden sevgili abimiz ve saygı değer ekibi (bence) özellikle Türk vatandaşları için getiriyor.



Bitti mi ? Bitmedi ! Karşınızda MESAJ DÜZENLEME



"Wışş" dedirtecek bir özellik daha. Ah be abicim neden daha önceden koymuyorsun bu özellikleri. Otomatik düzeltme kurbanı olup çok mahcup olduk biz.. Aşağıda görüldüğü üzere !

1-) Rezilliğin dibi


 2-) Tanımsız 


3-) Gençler sözlüğe fazla kelime kaydetmeyin.


4-) Mesleğini milletin gözüne sokan vatandaş.







Görüntülü Konuşma

Geçtiğimiz günlerde eklenen bu özellik gerçekten başka uygulamara gerek duymamızı sağladı. Ayrıca görüntülü konuşurken sıkıntı çıkarmaması, arıza vs. olmaması gerçekten ayrı bir değer katıyor. Mark Zuckerberg işini biliyor ;) Artık whatsapp tamamıyla hayatımızın içine girmiş bulunmakta. Zuckerberg yavaştan yavaştan telefondaki tüm aktivitelerinizi kendi ele almak istiyor gibi :)


Post a Comment

Daha yeni Daha eski