Ançüez Ezmeli Bonfile Tarifi Yemek Aşkına 7 Şubat 2015

Malzemeler:
Dana bonfile
Kekik dalı
Biberiye dalı
Sarımsak
Sıvı yağ
1 tane soğan

Ançüez Ezmesi için malzemeler:
Tohumlu hardal
Maydanoz
Kapari
Şarap sirkesi

Ançüez Ezmeli Bonfile Yapılışı:

Dana bonfilenin bir ucuna ip ile düğüm atın ve sırayla bonfilenin sonuna kadar bağlamaya devam edin. Etin farklı noktalarına bıçakla delik açın ve içersine sarımsakları koyun. Kekik dalı ve biberiye dalını iplerin içerisinden geçirin. Eti tavada pişmeye bırakıyoruz. Tavaya soğanları ekliyoruz. Et tavada renk değişince fırın kabına alıp 200 derece fırında 6-10 dk arasında pişirin. Mikserin içine maydanoz, tohumlu hardal, zeytinyağı, kapari, şarap sirkesi ve ançüezleri ekleyip karıştırıyoruz. Etimiz pişince bıçakla üzerindeki ipleri kesin ve etleri dilimleyin. Ezme ile karıştırarak mükemmel lezzete ulaşın. Yemeğimiz servise hazırdır.



Etiketler: 
 yemek aşkına izle, yemek aşkına fox, yemek aşkına yemek tarifleri, Ançüez ezmeli bonfile tarifi, yemek aşkına ançüez ezmeli bonfile tarifi, ançüez ezmeli bonfile,

Post a Comment

Previous Post Next Post