Evim Şahane 2 Nisan 2015 bölümüyle izleyicilerin karşısına geldi. Evim Şahane yeni bölümde yine bir birinden ilginç olaylar yaşanırken...

Evim Şahane 2 Nisan 2015 bölümüyle izleyicilerin karşısına geldi. Evim Şahane yeni bölümde yine bir birinden ilginç olaylar yaşanırken ev sahipleri gözlerine inanamadı. Evim şahane yeni bölümde yaşananlar haberimizde.
Evim Şahane 2 Nisan 2015’de Eskişehir’de
Jale İlknur Öğüt’ün salon ve şehit odasının nasıl yenilendiğini izlemek istiyorsanız, Evim Şahane hafta içi her gün saat 15.30’da Kanal D’de.
Kanal D’nin, sevilen dekorasyon programı “Evim Şahane”; Perşembe günü, Eskişehir’de yaşayan Jale İlknur Öğüt’ün salon ve şehit odasını yenileyecek.
Mimar Selim Yuhay’ın sunumu ve tasarımıyla yenilenen salon ve şehit odası, büyük bir değişime uğrayacak ve usta ekiple birlikte, hayallerdeki hale gelecek. “Evim Şahane” ayrıca, dekorasyon dünyasının yeniliklerini de ekrana taşıyacak.
1 Nisan Bölümünde Yaşananlar
evim sahane 1 nisan
Banu Budak’ın yatak odasının nasıl yenilendiğini izlemek istiyorsanız, Evim Şahane hafta içi her gün saat 15.45’te Kanal D’de.
Kanal D’nin, sevilen dekorasyon programı “Evim Şahane”; Çarşamba günü, Bağcılar’da yaşayan Banu Budak’ın yatak odasını yenileyecek.
Mimar Selim Yuhay’ın sunumu ve tasarımıyla yenilenen yatak odası, büyük bir değişime uğrayacak ve usta ekiple birlikte, hayallerdeki hale gelecek. “Evim Şahane” ayrıca, dekorasyon dünyasının yeniliklerini de ekrana taşıyacak.
BANYO YENİLEME
Melek Kurt’un banyosunun nasıl yenilendiğini izlemek istiyorsanız, Evim Şahane hafta içi her gün saat 15.45’te Kanal D’de.
Kanal D’nin, sevilen dekorasyon programı “Evim Şahane”; Çarşamba günü, Bayrampaşa’da yaşayan Melek Kurt’un banyosunu yenileyecek.
Mimar Selim Yuhay’ın sunumu ve tasarımıyla yenilenen banyo, büyük bir değişime uğrayacak ve usta ekiple birlikte, hayallerdeki hale gelecek. “Evim Şahane” ayrıca, dekorasyon dünyasının yeniliklerini de ekrana taşıyacak.
evim şahane yeni bölüm
SALON YENİLEME
Evim şahane bir önceki bölümde Bağcılarda yaşayan Dilek Hanımın isteği üzerine Salon yenilenmişti.
Evim Şahane yeni bölümüyle Kanal D’de yayınlanırken Evim Şahane programı için gerekli bağlantılar alt kısımda verilmiştir.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski