Zahide ile Yetiş Hayata 2 Şubat 2015 Tek Parça İzle | Atv


Zahide ile yetiş hayata Gelin Kaynana atışması !!

Bugün (2 Şubat 2015) atv televizyonlarında yok artık dedirtecek bir olaya şahit olduk. Zahide ile Yetiş Hayata programına çıkan Hüsniye (Anne) ve Büşra (Gelin) bir tartışma içerisindeydi. Yapılan tartışmada Hüsniye hanım "Büşra oğlumun parasını yemek için onunla birlikte !" açıklamasını yaptı. Büşra ise "Hayır biz birbirimizi severek evlendik, ben onu çok seviyorum ve parası yüzünden evlenmedim." diyerek karşılık verdi. Ve bir telefon geldi. Telefon Hüsniye hanımın oğlu Timur Beyden gelmişti. Timur bey ise "Ben annemi de karımı da çok seviyorum. İkisinide kırmak istemiyorum. Biz birbirimizi severek evlendik. " dedi. Fakat Hüsniye hanım ikna olmamıştı. Oğluna "Sen karasevdaya tutulmuşsun gözünün önünü göremiyorsun. Bu kız seninle paran için birlikte." demeye devam etti. Timur bey çok kararsızdı ve ne diyeceğini bilemiyordu. Bir tarafta karısı, diğer tarafta annesi. Şöyle bir açıklama yaptı : "Kimseyi kırmak istemiyorum yarın bende canlı yayına geleceğim." dedi. Timur bey Yarın 3 Şubat 2015 tarihinde ATV ekranlarının güzel programı Zahide ile Yetiş Hayata programlarında olacak.

EFSUN HANIMA TALİP OLDU !

Soner bey telefon ile arayarak Efsun Hanıma talip oldu. Efsun hanım ve Zahide Yetiş bu teklifi duyunca çok şaşırdı. Zahide hanım Soner beye : "Siz yayını başından sonuna kadar izlediniz mi ?" diye sordu. Soner beyin cevabı : "Hayır ben izlemedim annem izlemiş ve beni aradı " dedi. Efsun hanım Soner bey'i stüdyoya davet etti.


Etiketler:Zahide ile Yetiş Hayata,Zahide ile Yetiş Hayata arşivi,Zahide ile Yetiş Hayata ,Zahide ile Yetiş Hayata Atv canlı izle,Zahide ile Yetiş Hayata bölümleri,Zahide ile Yetiş Hayata bölümleri izleZahide ile Yetiş Hayata bugün,Zahide ile Yetiş Hayata bugünkü bölüm izle,Zahide ile Yetiş Hayata bugünkü programı,Zahide ile Yetiş Hayata canlı,Zahide ile Yetiş Hayata izle,Zahide ile Yetiş Hayata izle bugünkü,Zahide ile Yetiş Hayata izle 2 Şubat 2015,Zahide ile Yetiş Hayata ne zaman başlayacak,Zahide ile Yetiş Hayata program arşivi,Zahide ile Yetiş Hayata programı,Zahide ile Yetiş Hayata programı son bölüm,Zahide ile Yetiş Hayata son bölüm,Zahide ile Yetiş Hayata son bölüm hd,Zahide ile Yetiş Hayata son bölüm youtube,Zahide ile Yetiş Hayata tekrar,Zahide ile Yetiş Hayata Tek Parça 2 Şubat 2015,Zahide ile Yetiş Hayata tüm bölümler,Zahide ile Yetiş Hayata tüm bölümleri,Zahide ile Yetiş Hayata video,Zahide ile Yetiş Hayata videoları,Zahide ile Yetiş Hayata yayın tekrarı,Zahide ile Yetiş Hayata yeni bölüm,Zahide ile Yetiş Hayata yeni bölümü,Zahide ile Yetiş Hayata yeni sezon,Zahide ile Yetiş Hayata youtube,Zahide ile Yetiş Hayata 2 Şubat izle,Zahide ile Yetiş Hayata 2 Şubat,Zahide ile Yetiş Hayata 2 Şubat 2015,Zahide ile Yetiş Hayata 2 Şubat full izleZahide ile Yetiş Hayata 2 Şubat 2015 Tek Parça,Zahide ile Yetiş Hayata 2 Şubat 2015 Tek Parça full hd,Zahide ile Yetiş Hayata 2 Şubat 2015 Tek Parça izle,2 Şubat Zahide ile Yetiş Hayata,2 Şubat Zahide ile Yetiş Hayata izle,2 Şubat Zahide ile Yetiş Hayata Tek Parça,2 Şubat 2015 Zahide ile Yetiş Hayata,2 Şubat 2015 Zahide ile Yetiş Hayata izle,yusuf kavaklı,Atv,Atv Zahide ile Yetiş Hayata,Zahide ile Yetiş Hayata,Zahide ile Yetiş Hayata izle,Zahide ile Yetiş Hayata son bölümZahide ile Yetiş Hayata 2 Şubat,Zahide ile Yetiş Hayata 2 Şubat 2015,Zahide ile Yetiş Hayata 2015,2 Şubat,2 Şubat Zahide ile Yetiş Hayata,2 Şubat 2015,2 Şubat 2015 Zahide ile Yetiş Hayata,

Post a Comment

Daha yeni Daha eski